FREE POSTAGE for order above RM150 (WM), RM250 (EM)
icon-search
icon-search

BLOG

"PRODUK NI BOLEH SEBABKAN BREAKOUT KE?"

Syiro selalu dapat soalan yang camni dan masih ramai yang tertanya-tanya soalan camni whenever dorang nak try produk baru. Sorry to tell you this but SEMUA PRODUK boleh menyebabkan breakout kalau your skin tak ngam dengan ingredients atau formulatio

Read more →


SUNSCREEN 101

Sunscreen merupakan satu-satu nya produk penjagaan kulit yang boleh protect kulit dari UV rays. Sunscreen juga merupakan anti-aging product yang paling basic. Here's a video for everything you need to know about sunscreen :

Read more →


CLEANSER 101

Do you know that choosing a right cleanser is so important in order to get a healthy skin? This one product can make or break your entire skincare routine! Cleanser jugak boleh jadi punca if your skin tetibe jadi bermasalah. I do believe tugas clean

Read more →


Is the texture of a cleanser important?

Betul ke texture sesuatu cleanser tu penting untuk menentukan sama ada ia nya sesuai atau tak dengan skin type kita? TAK SEMESTINYA. Texture memang boleh mempengaruhi experience pengguna tapi faktor yang paling penting adalah formulation cleanser

Read more →


SKINHOLICFAM PERKS

Did you know?When you support a small business, you're supporting a dream, a family and so much more. Every small purchase makes a big difference.Therefore, we've decided to rewards you in a special way as a token of our sincere appreciation.

Read more →


HOW TO CHOOSE A SERUM?

Serum merupakan jenis produk yang memang dicipta untuk target skin concern tertentu dan mempunyai formulation of active ingredients yang lebih potent & concentrated berbanding skincare item yang lain. Kriteria utama yang harus diambil kira ketika me

Read more →


How to get the results you want from skincare products?

This are guideline untuk dapat kan result yang you nak from your skincare products. Well, it's all about realistic expectation!

Read more →


PATCH TEST 101

Ramai sangat orang yang bila naik macam macam kat muka tak tau produk mana satu yang punca. Bila tanya ada pakai produk baru tak? Ada tapi duk pakai 3-4 benda sekaligus so taktau mana yang tak sesuai. This is a BIG NO.

Read more →


How to find the right product for your skin?

Ini adalah steps yang korang boleh ikut untuk mengurangkan risiko tersalah pilih produk dan sekaligus membantu untuk korang lebih mengenali kulit korang dan produk yang korang pakai.

Read more →

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.